Gardiner er det der skaber liv til dit hjem.


hos os Gardin bus
Spread the love

Når det kommer til gardiner, er jeg villig til at bruge de ekstra penge på brugerdefinerede draperier lavet specielt til mine vinduer, og jeg vil aldrig, aldrig købe færdige, købte gardiner eller gardiner til mit hjem. Selvfølgelig har jeg den fordel at vide, hvordan man laver dem selv, så det sparer en hel del penge. Men at sy draperier er slet ikke svært, så lad mig forklare hvorfor du også skal blive en drapering snob som mig.

1. Draperi længde

I dag, de fleste designere og dekoratører hænger draperier højt og bredt på et vindue. Erin at Elements of Style udstedte endda et design “en offentlig udmeldelse” om dette sidste år, der demonstrerede “do” og “do not” af hængende draperier.

Bare til reference, i et værelse med et 8 fods loft og kroneformning, er min standardlængde til gardiner 92 tommer. Høj og bred.

Nå har tilsyneladende gardinfabrikanter stadig ikke fået notatet, fordi deres “standard” gardin længder er helt forældede. Hvis du har et 8-fodsloft, kan du vælge mellem det 84-tommers panel, som er alt for kort, eller det 96-tommers panel, der er for langt. Uanset hvad, for at hænge panelerne højt, skal du sidde fast på ekstra stof til de korte eller hæve de lange. Og hvis du bliver nødt til at bryde ud symaskinen, hvorfor skal du ikke bare lave brugerdefinerede paneler til dine vinduer?

Gardin bus er gode til at hjælpe med guiden hvis der er behov for det

Selv på steder som Restoration Hardware, hvor du betaler en formue for deres superkvalitets færdige belgiske linneddragerier, skal du stadig vælge mellem de for korte 84-tommers paneler eller de for lange 96-tommers paneler. Og på 340 til 375 pr. Panel til deres linneddragerier, er det ret en pris at betale for noget, der ikke passer helt til dit vindue.

2. Drapery bredde

Færdige gardinplader er generelt et sted mellem 45 og 55 cm bredt. Hvis du har et vindue, der ikke er bredere end 36cm, og du bruger to 54-tommers paneler på det smalle vindue, er det perfekt.

Men hvad med når du har et meget stort vindue, som det jeg har i min stue?

Draperiforing kan gøre eller ødelægge dine vinduesbehandlinger.

Jeg husker i vores allerførste hus, da jeg lige lærte at dekorere mit hus, lavede jeg mit allerførste par gardinpaneler. Jeg valgte et stof med et lille rødt plaidmønster og kom til at arbejde. Jeg vidste ikke noget om draperiforing på det tidspunkt, så jeg lagde ikke mine gardiner.

Da jeg hængte dem, sank mit hjerte. Den smukke røde drejede sig om orange, da solen strømmede gennem stoffet. Jeg var så skuffet, og jeg hadede disse gardiner.

Jeg har siden lært mig om draperiforing, og medmindre jeg specifikt vil have noget blødt og flydende, bruger jeg altid blackoutforing på mine gardiner. På denne måde er der ingen solstrøm gennem mit stof for at forvrænge farven.

Hvordan sætter du et gardin op på den rigtige måde

Og fordi jeg hænger mine gardinpaneler højt og bredt, blokerer mørklægningen ikke faktisk solen ud af rummet, når draperierne er åbne. Det gør bare draperierne, som de skulle, og som jeg havde til hensigt at se.

Har du nogensinde set de ting, der passer til “draperiforing” på de fleste færdiglavede gardinpaneler i disse dage? Sidste gang jeg kiggede på “foret” færdige draperi paneler, var jeg chokeret over, hvor tynd og billig bomuldsfodringen var. Det gjorde lidt eller ingenting for draperierne, og gav kun producenten, hvad de havde brug for til at mærke deres produkt som “foret”, som selvfølgelig de opkræver ekstra for.

Hvis du vil have en faktisk, brugbar beklædning på bagsiden af ​​færdige draperipaneler, skal du generelt købe det separat, og så lægges det bare på bagsiden af ​​dine paneler med snaps eller pins af en slags. På brugerdefinerede paneler er draperiforeningen faktisk syet ind i panelet, hvilket giver den en god, tung vægt og et kvalitetsmæssigt tilpasset look. Se mere hos os Gardin bus

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *