Hvad er fordelene ved et godt drivhus?


vokse med drivhuse
Spread the love

Der er et utal af fordele, du vil nyde, når du begynder at bruge et kvalitetsdrivhus, men de væsentligste fordele skal være:

En længere vækstsæson – Fordi temperaturerne ikke kommer til at variere alt så meget inde i et drivhus, og fordi solens stråling er fanget inde i denne indkapsling, kan du holde op med stigende temperaturer hele året uden nogen problemer overhovedet

Evnen til at bruge huset i ethvert vejr – Forsøger at have tendens til at have en have, når regnen hælder ned, når vinden pisker, eller når der er sne, er det altid en udfordring. Ved at flytte din have indendørs eliminerer du naturligvis disse problemer helt og har en mulighed for virkelig at nyde den tid, du bruger med denne passion.

Udvikle næsten enhver plante, der forestiller sig – Den største fordel ved at vokse med drivhuse skal være evnen til at dyrke praktisk talt enhver plante, enhver frugt og enhver vegetabilsk du kan forestille dig, så længe du er i stand til at kontrollere disse klimatiske forhold indendørs. At have friske plukket og hjemmelavede citrusfrugter i vinterens døde er en oplevelse, at kun de med deres eget drivhus kan nyde!

Hvad er de ideelle betingelser i et drivhus for at fremme plantevæksten?

De ideelle forhold inde i et drivhus for at fremme konsekvent plantevækst vil variere afhængigt af planterne du vokser, men de faktorer, du vil fokusere mest på, er relativt enkle og ligetil.

Hvilke glas skal du vælge?

Belysning er naturligvis den vigtigste betingelse for at kontrollere, da det driver fotosyntese – disse plantes livskraft. Drivhus er naturligt taget masser af lys alt alene, men som vi fremhævede ovenfor kan også eftermonteres for at drage fordel af kunstige belysningskilder, så du har endnu større kontrol over dine vækstforhold.

Shading er en anden prioritet, du vil kunne udøve kontrol over, har nogle planer virkelig udmærke sig, når de er beskyttet mod direkte sollys i det mindste noget af tiden. Du kan opsætte skyggefulde områder i dit drivhus for at beskytte disse planter specielt i stedet for at udsætte alle dine planter for et skyggefuldt område, bare en anden funktion, traditionelt havearbejde vil ikke bringe til bordet.

Varme- og ventilationskontrol giver dig mulighed for at diktere præcis, hvordan dine planter vokser, hvordan de udvikler sig, og hvordan de bevæger sig gennem deres egen naturlige proces fra frø til frugt / blomst. Dette kan alle styres med louvers, termostater og eksterne varmekilder – eller en kombination af alle tre – på en måde, der er mulig, når de vokser udendørs.

Hvilke planter vil du have i dit drivhus

Du vil helt sikkert ikke finde nogen mangel på planter, der elsker de betingelser, du har kontrol over i et drivhus, og bedst af alt vil du kunne ændre disse betingelser som du finder det passende – eller som du har brug for – for at matche vækstbetingelserne planterne du søger at udvikle kræver.

Planter som svampe, ginseng, bambus, alle slags urter, grønne grøntsager og mikrogrønne, spinat, agurker, peberfrugter, tomater, squash, citroner og appelsiner, druer og jordbær, ferskner og hindbær og chili eller okra er bare nogle af de planter, der virkelig starter, når de dyrkes og udvikles inden for et drivhus.

Det er de slags planter, som du kan have tendens til hele året rundt i dit drivhus, er de planter, der ikke bare er smukke og spændende at vokse, men er også spiselige og sjove at dele med andre, og er de typer af planter, der ville have en virkelig hård tid, vokser udendørs i de fleste andre klimaer.

Hvordan skaber du de bedste rammer i dit drivhus?

Igen er det dog vigtigt at huske, at grunden til at gå videre med drivhusproduktionen i første omgang er, fordi du vil være i stand til virkelig at skræddersy den samlede oplevelse til dine interesser og dine behov.

Hvis der er en bestemt form for havearbejde, du gerne vil gøre, og du finder det udfordrende på grund af dit lokale klima (eller en række andre problemer), er du glad for at vide, at med et drivhus får du eliminere dem, forhindrer helt og i stedet kan skabe det perfekte klima for at gøre din drømmehave til virkelighed. Så hvis du i øjeblikket leder efter et drivhus for at hjælpe dit havearbejde blomstre, så tag et kig på vores drivhus salg for at finde en der passer dig

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *