Hvad kan en god bedemand gøre for dig


Find en bedemand i kolding
Spread the love

At skulle arrangere en begravelse efter en elskedes død er en uundgåelig del af livet, og for nogle mennesker er det også et job. Bedemand hjælper sørgende familier med at navigere i det skræmmende og måske uventede dødsbureaukrati.

Det er nemt at lade sig forestille dig, at du er vild, når du forestiller arbejdet i en bedemand, med tv-shows, der viser macabre drama i gotiske begravelses byer, men selvfølgelig er sandheden meget mere nede på jorden. (Og mere om papirarbejde end noget andet.) For at lære lidt om arbejdet i en bedemand talte vi med Jeff Jorgenson, der ejer et begravelsessted i Seattle.

Først fortæl os lidt om dit arbejde og hvor længe du har været på det.

Jeg er ejer og begravelsesleder ved Elemental Cremation og Begravelse i Seattle. Vi åbnede januar 2012.

Hvad kørte dig for at vælge din karrierevej?

Da jeg var i slutningen af ​​under grad og ansøgte om graduate schools, havde jeg brug for at få et job til at dække regningerne og få mig igennem anden halvdel af skolegangen. Jeg havde en baggrund i restauranter såvel som luftfart. Jeg ønskede ikke at gå tilbage til restauranter, og luftfart var et virkelig stramt arbejdsmarked. Jeg tog, hvad jeg troede ville være en midlertidig, position sælger kirkegård ejendom og forud planlagt begravelse og blev forelsket i branchen.

Hvad skal du vælge af bedemænd

Hvordan gik du om at få dit job? Hvilken slags uddannelse og erfaring havde du brug for?

Sandheden er, at få et job at gøre noget i branchen uden for begravelse / balsamering er faktisk ret nemt. Hvis du ikke har noget imod at være i et begravelsessted, og du har gode kundeserviceevner, er der mange stillinger derude. Med hensyn til den nuværende stilling, i Washington-staten, har du brug for 1800 timers praktikophold, 90 studiepoeng og 25 arrangementer med familier for at få en bedemand lisens. Den største hindring folk normalt står over for er at få uddannelse-folk der ønsker at være bedemand typisk er ikke den type mennesker, der er forelsket i akademiet. Derefter kan det være en udfordring at finde et begravelsessted, der ønsker at tage dig i en åben bedemand position.

Bedemandens licens er at arrangere dispositionen (kremering eller begravelse) af afdøde. De er partiets planlæggere, så at sige, af branchen. Embalmers gør præparatet af kroppen og kræver en balsamlicens til at passe den afdøde. For restaurantlæsere er de henholdsvis “forsiden af ​​huset” og “bagsiden af ​​huset”.

Hvilke slags ting gør du ud over hvad de fleste mennesker ser? Hvad bruger du faktisk størstedelen af ​​din tid på at gøre?

De fleste af de bagved scenarierne af begravelsesdirigering er intet som hvad folk tror det ville være. En bedemand kan gå måneder, nogle gange år afhængigt af firmaet, uden at se en død person. Virkeligheden er, at det er meget papir, der skubber og styrer indstrømningen og udstrømningen af ​​papirarbejde til tilladelser og dødscertifikater. Jeg vil sige, at det er 10% møde med familier at gå over arrangement detaljer og de andre 90% forsøger at styre kæden af ​​begivenheder og papir. Find en bedemand i kolding

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *