Hvad skal du huske når du skal lave et plankebord


mellem plankebord
Spread the love

Du kan derefter træne det samlede bordområde. Husk, om du har større huller mellem plankebord, vil du kræve mere harpiks pr. Kvadratmeter bord.

Vi ønskede også at skabe kontrast mellem plankebord, og vi opnåede dette ved at lynne og mørkere nogle af plankebord, bruge maskeringsbånd til at markere, hvilke der skal ændres. For at lette nogle vi børstet på hvidt (vandbaseret) træfarve og i nogle tilfælde påført to frakker for at give en lysere skygge. Vi mørknede derefter et udvalg af de andre planker ved hjælp af en flammekaster ved at sende flammen over planken, der bragte den naturlige korn i skoven.

Når du har forberedt, lægger plankebord dem ud for at sikre dig, at du er tilfreds med variationen i farve og layout, før du begynder. Det er en god idé at tegne en plan af, hvor dine planker går i layoutet, så du kan lægge dem tilbage i harpiksen med lethed.

Vores bundplade er et stykke polypropylenark. Dette er den ideelle overflade til denne type job, da den ikke holder fast i epoxyharpiksen, den kan genbruges og vil give en fremragende finish til undersiden af ​​bordet uden behov for efterbehandling.

Hvordan er det at bruge et plankebord

Sørg for, at overfladen på det bord du laver, er helt fladt med på et godt niveau, og at bordpladen er stor nok til at rumme bordet (komplet med huller og kant) og barrierer.

Stik bundpladen ned ved hjælp af dobbeltsidet tape og tryk godt ned.

Dernæst oprette sidebarrierer ved hjælp af træbådene – du kan vælge at bruge noget andet, bare husk at bruge et materiale, som epoxyharpiks ikke vil holde fast ved. For at gøre Batons non-stick anvendte vi flash / release tape for at dække stafetten og efterlade et overhæng på båndet, som ville skabe et bånd ‘hængsel’ for at holde det til bundkortet. Når alle sider sidder fast på plads, brug båndet til at forsegle hjørnerne – det er meget vigtigt, at bunden og barriererne er helt vandtætte og ikke tillader, at harpiksen lækker ud.

Nu hvor barrierer og baseboard er sat op, er det tid til at forberede harpiksen til projektet.

Ved at finde ud af, hvor meget harpiks og hærder du har brug for til en plank i plaster, er det lidt kompliceret, fordi du skal tillade harpiksen nedenunder i hullerne og på toppen. Så hvis du skal skabe et bord omkring det samme som bordet i projektet, skal du give mulighed for omkring 10 kg harpiks pr. Kvadratmeter bord.

Hvad skal du vælge af planker til dit bord?

Denne tabel er 1,28 kvadratmeter, så i alt bruger vi lige under 13 kg harpiks i alt.

Vi har beregnet, hvor meget harpiks og hærder vi havde brug for, 3 har et blandingsforhold på 2 dele harpiks til 1 dele hærder efter vægt, og det er lettere at pigmentere harpiksen, der kræves til hele projektet på én gang for at sikre sammenhæng i farven i hele projektet. Hæld den nødvendige mængde harpiks ud i en ren spand.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *