Hvad skal du lave til din polterabend


polterabend i horsens
Spread the love

Har du lavet en pagt for ikke at have strippere på din polterabend? Godt for dig. Her er nogle polterabendideer, der ikke involverer nøgne damer.

Det er svært at planlægge det perfekte polterabend. Dette gælder især, når du strækker linjen mellem en over-the-top stripper rave og en kedelig runde golf mellem dig og dine venner. Polterabender er blevet til et ritual. Strippere, natklubber og over-the-top drikker tænkes som normen når det kommer til polterabendideer. I virkeligheden skal din polterabend bestå af dig og dine venner at lave noget, du elsker.

Mens bruden har planlagt hele brylluppet ud på hendes Pinterest-bord, for brudgommen er den eneste planlægning, han bliver nødt til at gøre for denne begivenhed, sandsynligvis hans polterabend. At finde de rigtige polterabendideer kan være en vanskelig opgave, især uden nedbrydning af strippere.

Bare fordi din polterabend vil være brystfri betyder det ikke, at det bliver halt. Faktisk spænder den nye trend for bachelorpartier alt fra at trække over-the-top stunts til at sidde på en LAN-fest. Verden er din sidste-dag-som-en-enkelt-person østers – så lad det tælle!

For nogle mænd repræsenterer bachelorpartiet den sidste hurray. For andre er det bare en grund til at komme sammen med venner, før du er for travl med at have rasende sex til at hænge ud længere. Stripperfri polterabendideer kan virke som det nøjagtige modsatte af, hvad en polterabend repræsenterer. Men der er mange grunde til, at et par kan beslutte at afskaffe en nøgen aften. Bustle.com: Hvordan par beskæftiger sig med strippere på polterabender kan forudsige deres ægteskab succes

Hvad vil du vælge til din polterabend?

Her er bare nogle grunde, at brudgommen måske vælger.

# 1 Han siger ingen strippere. Piger er ingen fremmede at strippe klubber, kom Bacher rette partiet. Hvis brudgommen er jaloux eller simpelthen ikke vil have sin kone til at male sig mod en anden mands hårdfør under hendes “aftes som en eneste kvinde”, kan de have aftalt hinanden for at afholde sig fra strippere.

# 2 Hun siger ingen strippere. Hvis hans forlovede er den jaloux type, kan hun sætte støvlen på en anden piges booty i hendes brudgoms ansigt dagen før de udveksler løfter om troskab og forevers. Dette kan virke som en downer til jer drenge, men husk dette: i slutningen af ​​dagen skal han hjem med hende … ikke med jer. Glad kone, godt liv! [Læs: 15 kvaliteter af gode venner, der sætter dem adskilt

# 3 Underage groomsmen. Åh, glæden ved at være 18 eller yngre. Hvis et medlem af din gruppe er mindreårig, kan det medføre et unødigt besvær med at snige sig ind i en stripklub. Selvom han kan komme ind, hvis han er under 21, vil han stadig ikke få hamret med resten af ​​dig.

Se de forskellige polterabendaktiviteter

# 4 Det er forudsigeligt. Hvis brudgommen er en indre daredevil, der bruger sin tid på store eventyr eller som foretrækker festchats på Xbox Live, hvorfor skulle de spilde tid på noget som forudsigeligt som en stripklub? Tro eller ej, nogle mænd finder dette bryllup ritual akavet, og måske mindre tiltrækkende end at overnatte på et hockey spil. [BroBible.com: 10 regler for den perfekte polterabend i horsens

Polterabend fest ideer til de bedste. Nat. Nogensinde.

Uden yderligere ado, her er nogle af de bedste polterabendideer, der ikke involverer dig tipping en G-streng med en dollar regning. [Læs: 10 Super sjovt drink kortspil for at få festen startet

# 1 En road trip. Ikke alle polterabendideer, der involverer en biltur, skal ankomme i Las Vegas. En weekend getaway er en perfekt måde at fejre den sidste af brudgomens singlehood. Her er nogle fantastiske udflugter fra din bachelor weekend:

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *