Hvad skal du vælge af teambuilding?


lette teambuilding
Spread the love

Jeg ved, at jeg er partisk, da teambuilding er, hvad jeg gør for at leve, men jeg mener virkelig, at holdprogrammer skal være øverst på ethvert virksomheds prioriteringsliste. Jeg tror, ​​min bias er berettiget, fordi jeg har set konkrete resultater; med forbedret kommunikation mellem hold og den magt, der kommer, når medarbejdere har det sjovt sammen. Men jeg får det – livet er travlt, og arbejdet er endnu travlere. Så det er svært at finde tid til teambuilding.

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne planlægge en teambuilding-frokost?

Holdopbygning under frokosten er en god løsning, fordi den passer ind i en bestemt tidsbegrænsning, og det kan gøres DIY eller professionelt letter det. Og meget vigtigt er, at alle spiser en god frokost! Hvis det gøres effektivt, vil dine kolleger elske dette. Dette kan være gode nyheder for din talentbevaringsgrad, medarbejderengagement, virksomhedskultur og i sidste ende din bundlinje.

DELECTABLE IDEER TIL EN TEAM BUILDING LUNCH

Så lad os skære til jagten og komme dig på vej til en vellykket frokost. Jeg har samlet to lister for at hjælpe dig med at vælge den rigtige tilgang til din gruppe, DIY-ideer og professionelt lette teambuilding-programmer. Begge lister kan tilpasses, så de passer til en frokostplan.

Se de bedste muligheder der er at finde

DIY-team-programmer

“Ja” -spelet – Der er ikke meget værre end at få at vide, at dine tanker eller forslag er dårlige. Dette spil illustrerer den innovation, der kan opstå, når vi arbejder sammen og overvejer, hvad der er muligt, i stedet for at fokusere på de negative udfordringer. Sådan spiller du: Opdel dit hold i sæt med tre personer hver, lad dem vælge, hvem der begynder, og læg 2 minutter på uret for hver runde.

Runde 1: Den første person beskriver en fest, de gerne vil planlægge. Når hver idé er verbaliseret, siger person nr. 2 “Nej, fordi …” og giver en grund til, at ideen ikke fungerer. De to spillere fører en samtale som denne i 2 minutter.

Runde 2: Når tiden er inde, har person nr. 2 en chance for at beskrive en anden part, de gerne vil planlægge. Når hver idé er verbaliseret, siger person nr. 3, “Ja, men… ” og giver en grund til deres tøven. Dette fortsætter i 2 minutter.

Runde 3: Person nr. 3 beskriver deres parti. Når hver idé er verbaliseret, siger person nr. 1, “Ja, og …” derefter nogle mere kreative ideer. De samtaler i 2 minutter. Overvej ved at bede hver gruppe om at beskrive forskellen og resultaterne med hver runde for at finde ud af, hvordan “ja og” kan implementeres oftere på din virksomhed.

Hvad er en god teambuilding øvelse

Tænk, skriv, del – Dette er en populær tilrettelæggelsesteknik, der kan være yderst nyttig til teambuilding-øvelser. Men det er også effektivt i gruppemøder hver dag, fordi det giver både introverte og ekstroverede mulighed for at udnytte deres styrker:

Det er sådan: Lever papir og kuglepenne til hvert teammedlem. Stil en arbejdsrelateret udfordring for hele gruppen. For eksempel, ”Overvej måder, hvorpå vi kan tiltrække flere kunder til at besøge vores websted.” Læg tre til fem minutter på uret, og bede gruppen om at stille og roligt skrive ned så mange ideer, som de kan i den tildelte tid. Gå derefter rundt i rummet ad gangen og beder hvert teammedlem om at dele bare en idé. Hvis tiden tillader det, skal du gå rundt i gruppen igen og bede om en anden idé. Sæt en grundregel: ingen idé er dårlig. Så fortæl alle, at sarkastiske eller negative bemærkninger ikke er velkomne.

Dette er grunden til, at det fungerer: Ekstroverte kan ofte lide at behandle eksternt. Dette kan være interruptivt for introverte, der har brug for at sidde med deres ideer, før de udtrykker dem. Når man skriver først, kan ekstroverte behandles med det samme og giver introverte mulighed for at sile igennem og forberede deres tanker. At indstille en regel til at dele en idé ad gangen sikrer, at ekstroverter ikke overtager brainstorm-sessionen og udfordrer introverter til at blive hørt. Når du gør dette, får du høre hele holdets kreativitet og innovative ideer. Det er det værd at det er vægt i gol

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *