Hvilke problemer kan der være ved trapper?


Mange trapper har
Spread the love

rystende, knirkende trapper er ubehagelige at bruge og giver indtryk af et hus i dårlig fungerende rækkefølge. Hvis problemer med en trappe bliver for ekstreme, bliver de en fare for sikkerheden. Vedligehold din trappe, når den har brug for det, og det vil forblive holdbart og problemfrit i årtier. Forstærke din trappe uden at beskadige de synlige dele ved at arbejde nedenunder.

Video af dagen

Se på trappenes underside ved hjælp af en lommelygte for at finde indlysende problemer. Hvis undersiden er færdig med gips eller brædder, skal du fjerne dem for at nå trappens rammer. Skær gipsvæggen langs kanterne ved hjælp af en kniv, og tag den væk. Hvis der er brædder i vejen, smæk dem af med lille krøller.

Undersøg rammen af ​​trappen. Strenderne er de diagonalt placerede brædder, som understøtter slidbanerne og stigerørene. Træer er de vandrette stykker, du træder på, når du bruger trappen. Risers er de stykker der dækker de lodrette mellemrum mellem slidbanerne. Alle disse elementer skal være tæt forbundet med at skabe en solid trappe.

Hvordan optegner du trapper selv

Flyt en stud finder på tværs af væggene under trappen for at finde studsene. Markér placeringen af ​​studsene med en blyant. Hvis du ikke har en stifter, skal du finde stifterne ved at tappe et søm gennem gipsvæggen, hvilket gør en vandret række huller, indtil du rammer en stift.

Kør 3 1/2-tommer lange skruer gennem strengene, der er placeret mod en væg på hvert punkt, hvor en stud er. Hvis skruen spinder efter at den er gået helt ind i stringer, har du savnet studen.

Spred lim langs to tilstødende sider af et stykke træ og læg det i et hjørne, hvor undersiden af ​​slidbanen møder toppen af ​​stigrøret. Gentag ved hvert trin.

Afprøv pasformen af ​​eventuelle shims, som du finder mellem stigerørene, slidbanerne og strengene ved at forsøge at vride dem sidelæns. Mange trapper har shims i dem for at stramme og justere komponenter. Når du finder løse shims, skal du bruge en hammer til at trykke dem ind, indtil de er stramme.

Stair stringers are placed on a diagonal plane to reinforce each side of a staircase. Stringers support the treads — the tops of the steps — and the risers. Since stairs usually get a great deal of use, it’s important to check the stair stringers regularly and repair them if they are cracked. Some cracks can be sealed with adhesive and then reinforced with an L-bracket and screws. If the damage is extensive, however, you can reinforce the section using a wooden splint.

Hvilken størrelse skal trapperne være?

Vurder skaden på trappestrenge. Har du bemærket store revner langs trappernes sider? Forstyrres revnerne, når du lægger vægt på trappen? Det betyder at dine strengere skal repareres.

Skær et stykke 2-tommers-i-4-tommers tømmer i samme størrelse som den krakkede trappestriber med en elektrisk sav eller håndsav.

Påfør træklæbemiddel på udskiftningstømmerets overflade.

Påfør den klæbende belagte side af tømmeret til den beskadigede trapper. Brug en klemme til at sikre træskinnen på plads.

Efter at træklæbemidlet er tørt, monter skruer rundt om de fire hjørner af træet. Dette vil tjene til yderligere at styrke reparationen.

Test reparationen forsigtigt ved at lægge vægt på trappen. Der skulle ikke være synlige revner i træet.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *