Køkkenbordplader er vigtigt i et hvert køkken


accepterer at køkkenbordplader
Spread the love

Køkkenbordplader af rustfrit stål har været populære i mange år i kommercielle køkkener, men de seneste år er de hurtigt stigende i popularitet for køkkener. Men dette er ikke kun en design trend, der er nogle virkelig gode fordele, der er værd at se på. Disse køkkenbordplader er perfekte, hvis du forsøger at gå til det minimalistiske, nutidige eller kommercielle køkkenudseende. De arbejder godt med rustfrit stålskabe og sprøjter eller med basisenheder. Du skal have dem monteret professionelt, fordi de ofte er lavet til at måle.

Rustfrit stål er en meget slidstærk overflade; det kan klare varme op til en utrolig 1400 ° C! Men det er ikke uforgængeligt: ​​det gør ridse let og kan dent. Men mange, der går efter rustfrit stål, vil hævde, at bordpladen får karakter, som om at vise en historie om din madlavning over tid. Det bruges så meget i de kommercielle køkkener, fordi de er perfekte til at forberede sikker mad, så det er helt sikkert en hygiejnisk løsning for dit eget køkken.

Det er en lav vedligeholdelse bordplade, der kun skal tørres ned efter brug. Fordi dette er en metaloverflade, er du ikke særlig begrænset til, hvilke rengøringsmidler du kan bruge, men det kræver ikke hårde kemikalier for at bevare skinnet. Rustfrit stål modstår også korrosion rigtig godt, så det vil vare i mange år og stadig se godt ud. Vi accepterer at køkkenbordplader af rustfrit stål ikke er til alle, men for dem, der ønsker en meget moderne eller minimalistisk stil, er de perfekte.

Se de vigtigste køkkenbordplader der findes

Der er endnu en bordplade, som du helt sikkert bør være opmærksom på: Dekton. Du vil bemærke, at alle de køkkenbordplader, vi har nævnt ovenfor, er hårde på et tidspunkt, men Dekton ser mere og mere ud som den mirakelbænk, som vores køkkendesignere har ledt efter. Du kan læse alt om Dekton i vores seneste blog.

Resumé

Der er mange flere bordpladetyper (kobber, corian, marmor og beton for at nævne nogle få), men her har vi dækket de vigtigste. I sidste ende afhænger det af dit budget, køkkenstil og livsstil, hvilken bordplade der passer bedst til dit køkken. Du skal sørge for, at du tænker på den mængde vedligeholdelse, der kræves i vedligeholdelsen, og hvilket designlook du forsøger at opnå.

Se de forskellige køkkenkøkkenbordplader der er at finde hos os

Dine køkkenbordplader kan nemt være den dyreste vare i dit køkken, så det betaler sig at sikre, at du vælger de rigtige. Det er vigtigt, at du snakker gennem din bordplade præference med et professionelt køkken designer: Vi kender branchen og kan anbefale muligheder, som du måske ikke har overvejet. Nogle gange kan det være nye køkkenbordplader, der kun er kommet på markedet, så det er værd at tage tid til at diskutere med os først. Kom i kontakt med Jane på eller email for at snakke gennem dine bordplademuligheder.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *