vælg de rigtig de smørrebrød


osteband smørrebrød
Spread the love

Hans udbrud fik mig virkelig at tænke på grillet ostakademi-konkurrencen og dens vindere. De fleste af disse smukt designet sandwich har næppe funktion til ost, og det overføres til en enkelt ingrediens eller strukturelt værktøj. Med den All-American, vinderen af ​​2016 konkurrencen, er den virkelige kerne, der gør opskriften så fantastisk, churrobrødet kombineret med æblerne. Sandwich bruger derefter mascarpone og cheddar til at tippe en hat til Vermont traditionen af ​​æbletærte a la mode med en skive skarp cheddarost. Dette er ikke længere en grillet ost sandwich, men en dekonstrueret æbletærte, med en grillet ost levering kontekst. Kort sagt, som forfatteren fra Reddit så lidenskabeligt argumenterede, er det en smelte.

Nu i enhver almindelig sandwichkonkurrence ville jeg føle, at en smelt som All American skulle være en sko til sejr. Det er lækkert, amerikansk, kreativt, og det blander genrer sømløst, ligesom den klassiske film Casablanca. Men jeg vil stille følgende spørgsmål:

Hvad er de bedste smørrebrød

“Er osten den vigtigste ingrediens i denne sandwich, den stand out smag, den ting du bemærker mest?”

Jeg må sige nej, det er ikke, og på grund af det er det ikke en grillet osteband smørrebrød. For at bruge en komparativ situation i smørverdenen vil jeg invitere dig til at overveje cheeseburgeren et øjeblik, mens vi undersøger grænserne for smørrebrød typer. Jeg tror, ​​at hamburgeren har en særlig stærk identitet, som mange mennesker resonerer med nemt. Denne identitet er så magtfuld, at uanset hvor meget ost vi hypotetisk kunne føje til en hamburger, selv om vi skulle erstatte bunken med en stegt ost (hvilket er fantastisk forresten), ville folk stadig betragte det som en slags hamburger eller cheeseburger.

Det er denne tankegang, at vores ven på Reddit søgte at formidle, når der skelnes mellem en grillet ost og en smelt. Forfatteren på / r / grilledcheese er tydeligvis mere en purist end jeg er, da jeg ville byde enhver ingrediens til en grillet ost, så længe den accepterede eller forbedrede osteens overordnede identitet.

Hvad skal der til ved de forskellige typer brød

Et eksempel er at øge valnødder eller kirsebær syltetøj til en smeltet brie mellem to skiver toast. Disse accent smag er meget almindeligt parret med bagt brie, og tjener primært til at øge ostens glorværdighed. Foruden smag, kommer der praksis med at tilføje ingredienser til også at give tekstur. Velveeta og amerikansk “ost”, begge meget almindelige valg for en grillet osteband smørrebrød, er faktisk ikke oste, men en blanding af mælkefaststoffer og ost, der er yderst smeltbar og lækker.

Kernargumentet, der fremlægges her, er, at smeltet ost skal være kernen i smørrebrødet, og grillet brød (eller en ellers hensigtsmæssig ydre skal, såsom en graham cracker eller muligvis to portabello-svampe) skal være leveringskøretøjet for at opnå en identitet som en grillet ost smørrebrød. Selvfølgelig, da jeg fastslog dette, var de tidligere opskrifter, jeg kom med til grillet ostekonkurrence, ikke længere gyldige i mine egne øjne. De vil uden tvivl være gode til at forbruge, men de er alt for distraherende og ubehagelige til at kvalificere sig i mit hjerte. Jeg vil præsentere designene nedenfor, simpelthen, så de ikke går tabt for evigt.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *